Çağatay Uluçay Ortaokulu


Vizyon: Sevgi ve güven ortamında, başarma azmi ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, problemlere çözüm üretebilen, 21.YY yeterliliklerinin bilincinde, elektronik güvenlik standartlarına hakim, saygılı ve sorumlu bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Çağımızın gerektirdiği bilgi donanımına sahip, dijital yeterliliklere hakim ve bilgi güvenliği kavramını özümsemiş, özgüveni sağlam, evrensel nitelikleri gözeten, çevreci, yüksek karakterli, saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Kurumumuz sosyal sportif birçok alanda başarılara imza atmıştır. Halk oyunları ekibimiz Türkiye Zeybekler Şampiyonu oldu. Kurumumuz bakanlığımız tarafından toplam kalite yönetimi çerçevesinde Türkiye 1. olarak "Yılın Kaliteli Ekibi" ödülünü almıştır. Hentbol ve Basketbol branşında İl Birinciliklerimiz mevcuttur. Bireysel sporlarda birçok öğrencimiz çeşitli spor branşlarında başarılar elde etmektedir. TEKNOFEST´te Türkiye Finali kalıp Manisayı temsil ettik. LGS´de 32 öğrencimiz Manisa´daki Fen Liselerine ve sınavla öğrenci alan Anadolu Liselerine yerleşti.

Saatler: 09:00-15:20
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Hentbol ,Voleybol ,Futsal,Basketbol,Futbol
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı, Robot Etkinlikleri,TEKNOFEST
Proje Çalışmaları: Tübitak Bilim Fuarı - Değerler Eğitimi -Okuyan Şehir Manisa-Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var-Şehrim Benim Evim, eTwinning

Telefon - 0236 234 58 48

Belgegeçer - (236) 234 5848

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cagatayulucayoo.meb.k12.tr

Adres - Topçuasım Mah. 3521 Sokak No1 Yunusemre / MANİSA

Öğretmen :58
Öğrenci :1019
Derslik :30
Atölye-İşlik :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Karaköy semti yerleşkesinde olan okulumuz Çağatay Uluçay İlkokulu ile aynı bahçeyi kullanmaktadır. Okulumuz Topçuasım mahallesi 3521.sokakta bulunmaktadır. Manisa´nın birbirine paralel iki büyük caddesi olan İzmir Caddesi ve Sekiz Eylül Caddesi arasında kalır.

Adres - Topçuasım Mah. 3521 Sokak No1 Yunusemre / MANİSA

Ulaşım 1 numaralı minübüsün gidiş, 5 numaralı minübüsün gidiş, 3 numaralı minübüsün gidiş-dönüş güzergahında olan okulumuz İzmir Caddesine oldukça yakındır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezini Manisa Valilik binasını kabul edersek 1.2 km mesafedeyiz.